Tovarne

Tovarna tekočih stopnic Kitajska

Leta 2006 je podjetje thyssenkrupp Elevator na Kitajskem odprlo novo tovarno za proizvodnjo tekočih stopnic, tekočih pločnikov in potniških mostov za vkrcavanje na letala.

Proizvodne zmogljivosti obrata omogočajo proizvodnjo do 4000 tekočih stopnic in tekočih pločnikov ter 200 letaliških potniških mostov na leto. Skupaj tovarna pokriva 195.000 m², poleg tega pa sta vključeni dve pisarniški stavbi, pomožne delavnice in servisne storitve za 800 zaposlenih ter testni center za mostove za vkrcavanje na letala. Nova tovarna ima štiri proizvodne linije za standardne tekoče stopnice, eno za posebne tekoče stopnice in tekoče pločnike, drugo pa za mostove za vkrcavanje. Te linije so opremljene s sodobno lasersko opremo. Končna montažna linija zagotavlja neprekinjen proizvodni proces z visoko stopnjo avtomatizacije. Vse to povečuje splošno učinkovitost tovarne, ki je v celoti certificirana s strani ISO 9000.

Tovarna je na priročnem mestu v bližini pristanišča in trajektnega terminala mesta Zhongshan. Prav tako ima odlične mednarodne povezave, zahvaljujoč letališčem v Hongkongu in Guangzhouu.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|