Organizacija

thyssenkrupp Elevator

thyssenkrupp Elevator združuje globalne dejavnosti Skupine v sistemih potniškega prevoza. S prodajo 7,6 milijarde evrov v fiskalnem obdobju 2017/2018 in strankami v 150 državah, se je družba thyssenkrupp Elevator v času 40 let od svojega začetka, uveljavila kot ena izmed vodilnih svetovnih družb v dvigalogradnji, z uporabo svoje edinstvene inženirske zmogljivosti. Z več kot 50.000 visoko kvalificiranimi zaposlenimi, družba ponuja pametne in inovativne izdelke in storitve, namenjene individualnim zahtevam kupcev. Portfelj vključuje dvigala za potnike in tovorna dvigala, tekoče stopnice in tekoče pločnike, mostove za vkrcavanje potnikov na letala, dvigala in ploščadi za stopnišča ter prilagojene servisne rešitve za vse izdelke. Več kot 1000 lokacij po vsem svetu zagotavlja obsežno prodajno in storitveno omrežje, ki zagotavlja kupcem hitro dostopnost.

Družba thyssenkrupp Elevator zajema skupne dejavnosti skupine thyssenkrupp v sistemih potniškega prevoza.

Naše dejavnosti se razširjajo na štiri poslovne enote, od katerih se tri osredotočajo na naše regionalne dejavnosti dvigal in tekočih stopnic v Evropi / Afriki, Ameriki in Aziji / Pacifiku. Dostopnost (Access Solutions), naša četrta poslovna enota, trži in prodaja naše rešitve za hišna dvigala in ploščadi ter potniške mostove za vkrcavanje potnikov na letala po vsem svetu.

Upravljanje

Peter Walker

Peter Walker

Predsednik (CEO) od 1. januarja 2019. Peter Walker je bil imenovan za člana izvršnega odbora družbe thyssenkrupp Elevator AG, kot glavni izvršni direktor z veljavnostjo od 1. februarja 2018.

Ercan Keles

Ercan Keles

Rojen leta 1971. Ercan Keles je bil imenovan za člana Izvršilnega odbora družbe thyssenkrupp Elevator AG, kot glavni finančni direktor z veljavnostjo od 1. aprila 2012.

Detlef Hunsdiek

Dr. Detlef Hunsdiek

Rojen leta 1957. Dr. Hunsdiek je bil imenovan za člana Izvršilnega odbora družbe thyssenkrupp Elevator AG, kot Vodja kadrovske službe (CHRO) z veljavnostjo od 1. novembra 2017.

Organizacija

thyssenkrupp Elevator
Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|