Trajnostni razvoj

Skupnost

Izdelava mest kot najboljše okolje za življenje

V družbi thyssenkrupp Elevator si prizadevamo, da mesta postanejo najboljše okolje za življenje. To počnemo z zagotavljanjem trajnostne gradbene infrastrukture in vse bolj zelenih sistemov prevoza potnikov. Prednost je tudi spodbujanje mobilnosti starajočih se državljanov. Naš cilj je dosledno voditi pot v kakovost, udobje uporabnika, načrtovanje, dostopnost ter zdravje in varnost.

Naša zaveza družbene odgovornosti

Zavedamo se potreb jutrišnjega sveta in naših strank. Naš cilj je pomagati uskladiti povečano povpraševanje po potrošniških in kapitalskih dobrinah, infrastrukturi, energiji in surovinah v skladnost z resničnostjo vedno bolj omejenih virov. S spretnostmi, zavzetostjo in odločnostjo naši zaposleni nenehno razvijajo in dobavljajo izdelke in rešitve za reševanje tega izziva.

Posvečena trajnostni gradbeni infrastrukturi

Posvečena trajnostni gradbeni infrastrukturi

Srednje-do-visoke stavbe nudijo najbolj okolju varno in stroškovno učinkovito konstrukcijsko rešitev. Uporabljajo manj zemeljske površine in omogočajo centralizirano učinkovito krmiljenje energije.

Trajnostno certificirane zgradbe se kratkoročno in dolgoročno izplačajo zaradi:

  • Ustvarjanja pametnih zgradb
  • Znižanja obratovalnih stroškov (energija, voda, odpadki)
  • Izboljšanja dobičkonosnosti
  • Povečane tržne vrednosti
  • Krepitve urbanega okolja

Naši izdelki in storitve z visoko učinkovitostjo so usmerjeni v izgradnjo trajnostne infrastrukture. Mi:

  • Ponujamo varne, zanesljive in priročne izdelke in storitve, ki so varčni z viri.
  • Podpiramo naše stranke v fazi načrtovanja s celovitimi svetovalnimi storitvami, ki jih izvajajo trajnostni strokovnjaki za gradnjo, vključno z našimi 200 akreditiranimi LEED «zelenimi sodelavci» in BREEAM ekspertnimi sodelavci.
  • Moderniziramo obstoječo infrastrukturo za izpolnjevanje trajnostnih gradbenih standardov

Trajnost in družba: sodelovanje skupnosti po vsem svetu

Prav tako pomagamo, da mesta postanejo najboljši kraji za življenje z našim sodelovanjem v skupnostih. Z več kot 900 lokacijami po vsem svetu smo vključeni v izboljšanje kakovosti življenja ljudi v skupnostih po vsem svetu.

Poštenost do vseh je eno izmed naših vodilnih načel. Aktivno se borimo proti diskriminaciji in spodbujamo strpnost. Zaupanje in vzajemno spoštovanje sta temelj našega uspeha in neločljivo povezana z načinom razmišljanja in dela.

Ker imajo mladi ključ do prihodnosti, dejavno podpiramo šole, visoke šole in druge izobraževalne ustanove.

Zaščita okolja

Zaščita okolja

Naša usmeritev, da varujemo okolje z učinkovito rabo virov in energije je popoln poslovni smisel. Obenem skrbimo za dobro počutje naših zaposlenih, strank, partnerjev in skupnosti, kjer živimo in delamo.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|