Vzroki modernizacije

Oblikovanje in komfort

Dajte svoji kabini izjemno poseben pečat

Naš eleganten dizajn kabine vam nudi veliko možnosti, da bo vaše dvigalo edinstveno. Ob upoštevanju predpisov, lahko skoraj vse materiale in različice mešate in uskladite po svojem okusu.

Toda thyssenkrupp dvigalo je več kot le lepi obraz. Vse naše oblikovne variante so še posebej vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo. Tako bo vaše dvigalo še naprej dolgo časa dajalo pozitiven vtis, tudi v območjih z velikim prometom.

Seveda, če se spremeni teža kabina, bomo preverili vse ustrezne varnostne komponente in vam preskrbeli ustrezne overjene izračune.

Udobnost med vožnjo

Mi uporabljamo najsodobnejše krmilno in pogonsko tehnologijo, kar pomeni, da naša prenova zagotovi mehke starte, nežno pospeševanje in zaviranje in natančno poravnavo z nadstropjem - za vsak tovor v predpisanih mejah. In vrata se odpirajo in zapirajo natančno, zahvaljujoč nadzoru vratnega območja.

Dizajn kabine

Kamen, steklo, laminat, nerjaveče jeklo - številne zanimive možnosti so na voljo za strop, stene in tla v vaši kabini.

Oblikovanje razsvetljave

Z našimi koncepti razsvetljave lahko ustvarite skoraj vsa svetlobna in barvna razpoloženja v vaši kabini - hkrati pa tudi prihranite denar. LED sistemi ne ponujajo le briljantno svetlobo in dolgo življenjsko dobo, prav tako porabijo zelo malo energije in pretvarjajo električno energijo v svetlobo praktično brez izgube energije.

Informacijski sistemi

Naš “Liftscreen” zaslonski informacijski sistem zagotavlja vašim potnikom uporabne in zabavne informacije. Inovativna tehnologija zaslona prikazuje dogodke, ki trenutno potekajo, vreme in še več. Ta spletna platforma deluje tudi kot donosen oglaševalski medij.

Akustični sistemi

Od preprostih napovedi do različnih variant glasbe v ozadju - naši akustični sistemi vse to omogočajo. Poleg zabave, zagotavljajo zvočne najave nadstropij usmerjeno uporabo, brez ovir.

Izbira dišave

Svež vonj naredi vožnjo v dvigalu še bolj prijetno. Naš ročni izbor dišav vam omogoča, da dobi vaš sistem poseben pečat.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|