Komponente

Kontrolni elementi in prikazovalniki

Interakcija in komunikacija za večje udobje uporabnika

Zasnova krmilnih elementov in prikazovalnikov je del privlačnosti dvigala. Posodobitev tega področja ne le povečuje uporabnost - dodatne funkcije tudi odpirajo povsem nove možnosti.

Na voljo je širok izbor elementov za krmiljenje in prikazovanje, da lahko ustrežemo vsem vašim potrebam. Skupaj s klasičnim komandnim panelom v jasnem, brezčasnem dizajnu, nudimo vsestranske pakete za uporabo brez ovir, informativne zaslone in interaktivne zaslone na dotik.

Tipke

Design na dosegu roke - vse tja do posameznih tipk. Prejeli boste posebne nadstropje oznake, da se ujemajo z vašo stavbo. Skupaj s tipkami za klicanje in pošiljanje, nudimo številne dodatne krmilne elemente, kot so stikala na ključ za dodatne funkcije, posebne pozive, nadzor dostopa in proti-vandalsko zaščito tipk.

Prikazovalniki in zaslon na dotik

Znotraj ali zunaj kabine, veseli smo, da vam ponudimo široko paleto zaslonov in zaslonov na dotik. Za naše ciljno krmilje (DSC), lahko izberete sodobne steklene panele različnih oblik. In na “Liftscreen” zaslonu lahko zagotovite svojim potnikom uporabne in zabavne informacije.

Vaše prednosti na prvi pogled

  • Odlične uporabniške smernice in funkcionalnosti
  • Delovanje dvigala brez ovir, ki je prijazno uporabniku
  • Vzdržljivi, ergonomski krmilni elementi v brezčasnem, visoko kakovostnem izgledu
  • Terminali za ciljno krmilje (DSC)
Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|