Komponente

Tehnologija krmilij

Dokazani za prihodnost, visoko zmogljivi sistemi zagotavljajo optimalne vožnje

Zmogljivo, odzivno, inteligentno - z našo novo tehnologijo krmiljenja, bomo hitro in učinkovito, posodobili vaš sistem.

Družina proizvodov krmilij thyssencontrol Multican® (TCM) predstavlja idealno podlago za modernizacijo vašega sistema. Njeno močno zasnovo s številnimi standardnimi funkcijami je možno razširiti, da vključi uporabniško specifične značilnosti. Še več, različni dodatki, kot je ciljno krmilje, napovedi, nadzor dostopa in komunikacijske naprave, zagotavljajo, da je vaše dvigalo najhitrejše - dobesedno in v prenesenem pomenu.

Ciljno krmilje (Destination Selection Control=DSC)"

Naše ciljno krmilje (DSC) ponuja veliko več od običajnih krmilj. S pritiskom na gumb za klic, DSC beleži želeno smeri vožnje, kot tudi potnikovo ciljno etažo. Na podlagi teh informacij, krmilje izbere najustreznejšo dvigalo iz skupine.

Napovedi

Napovedi zagotavljajo namensko uporabo, brez ovir. Potnikom v kabini lahko posredujete tudi druge pomembne informacije.

Nadzor dostopa

Od preprostih stikal na ključ do prefinjenih celovitih rešitev – pomagali vam bomo povezati obstoječe sisteme za nadzor dostopa ali vključiti eno od rešitev, ki jih je razvil thyssenkrupp.

Komunikacijske naprave

V primeru izrednih razmer, so komunikacijske naprave, kot je to klic v sili, nujno potrebne. Komunikacijske naprave lahko tudi posredujejo podatke za posebne ocene.

Posebne zahteve

Krmilja dvigal morajo pravilno delovati v vseh pogojih, tudi na območjih kjer veljajo posebne zahteve. Gasilska dvigala, neprekinjena dvigala in dvigala s posebno proti eksplozijsko zaščito, so le nekaj izmed primerov.

Vmesnik in krmilna tehnika

Za vključitev novega krmilja dvigala v obstoječi stavbi uspešno, rabite prilagodljive vmesnike. Samo tako se lahko pametno poveže široko paleto pogonskih sistemov, pogonov vrat in drugih dodatkov pri dvigalih. Nudimo prilagodljiva, visoko učinkovita krmilja, ki dosegajo optimalno delovanje v kombinaciji z novimi ali obstoječimi pogoni.

Frekvenčni pretvorniki

Naši frekvenčni pretvorniki serije (VVVF) z visoko stikalno frekvenco je odgovoren za učinkovito in izjemno gladko delovanje. Ponuja prihranke energije, razbremenitev omrežja z nizkim vklopnim tokom, in predstavlja visoko učinkovitost na vseh ravneh, še posebej v kombinaciji z našimi pogoni.

Sistemske rešitve

Naša družina krmilj MCM ponuja sistemske rešitve, ki so posebej zasnovane za projekte posodobitve: od MCMx za električna dvigala do MCMh za naše sisteme hidravličnih dvigal.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|