Dvigala

Modernizacijske rešitve

Učinkovitost in prilagodljivost na vseh ravneh

Največja kakovost je naša prednostna naloga. In to je tisto, kar nas navdihuje, da zagotovi posodobitev rešitve za skoraj vse možne aplikacije.

Lahko računate na našo izjemno široko paleto podpore - od manjših dodatnega opremljanja projektov do polnih nadomestnih sistemov. In če želite, da izboljšate svojo transportno zmogljivost, bomo tudi izgradnjo dveh neodvisnih kabine, eno nad drugim, v enem jašku.

V idealnem scenariju, naše delo se začne s strokovno analizo in skupaj z vami, pregled dvigala. To omogoča, da naši strokovnjaki za oceno stanja na vašo spletno stran, zagotoviti podrobne informacije glede vaše možnosti posodabljanja, in sprejmejo vse svoje individualne želje upoštevati.

V redkih primerih mora biti celotna dvigalo zamenjati. Za delne posodobitve, rešitve začeti s posameznimi komponentami, in celo v primeru nadomestnega sistema, vam omogočajo, da si fleksibilen pristop k vmesnika stavbe. Na ta način je ustvaril brez prahu, storitve strukturne inženirja niso potrebne, in hrupna gradbena dela se lahko izognemo.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|