ITS mednarodni tehnični servis

ITS - servis kot nihče drug

Učinkovito. Napredno. Unikatno.

thyssenkrupp Dvigalo nudi izjemen servis - dan za dnem, štiriindvajset ur na dan. Vsak od naših servisnih tehnikov se lahko opira na strokovno znanje in zmogljivosti našega mednarodnega tehničnega servisnega omrežja (ITS), ki združuje znanje in izkušnje vseh naših strokovnjakov po vsem svetu. Od tehničnega znanja do dobave rezervnih delov, je podpora ITS-a tisto, kar naredi naše storitve globalno edinstvene. Pa ne samo za thyssenkrupp Elevator. Naši ITS servisni tehniki so tudi strokovnjaki za sisteme tretjih, kot so to Otis, Kone, Schindler ali Orona.

Poznamo dvigala

Glavni namen ITS je zagotoviti, da so serviserji thyssenkrupp-a čim bolje seznanjen z vsemi sistemi dvigal. Naši tehniki se redno udeležujejo usposabljanj, tako da vedno obvladajo najnovejše tehnologije in lahko hitro rešijo vse vrste tehničnih vprašanj.

Poenostavimo stvari

Nudimo popolno storitev za vse večje proizvajalce dvigal. Lahko računate na nas, da zagotavljamo vrhunsko podporo za vse vrste različnih sistemov dvigal. Mi smo vaš servis "vse na enem mestu"!

Vedno smo hitri

Zahvaljujoč omrežni infrastrukturi ITS, tehniki thyssenkrupp-a nenehno posodabljajo svoje znanje o opremi naših konkurentov in se seznanjajo z najnovejšimi tehničnimi informacijami.

Uporabljamo vrhunska diagnostična orodja

Diagnostična orodja, ki jih je razvil ITS, omogočajo našim tehnikom hitro reševanje tehničnih vprašanj. Zahvaljujoč najmodernejši programski opremi, razviti v lastni hiši, se lahko tehniki thyssenkrupp-a enostavno povežejo z nadzornimi sistemi drugih proizvajalcev.

Mi smo vedno pripravljeni za ukrepanje

Dvigala so v gibanju 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Torej je možnost, da se lahko zanašate na servisno ekipo, ki jo lahko pokličete 24 ur na dan, velika prednost. Po potrebi pridejo inženirji ITS celo do vas, da rešijo problem skupno z lokalnim servisnim tehnikom.

Izvajamo hitre zamenjave

ITS nima le veliko zalogo rezervnih delov, ki obsegajo rezervne dele vseh večjih proizvajalcev dvigal, ponaša se tudi z ekipo visoko usposobljenih tehnikov za izvajanje popravil. Od nabave redkih originalnih rezervnih delov do dobave ključnih rezervnih delov čez noč – vaše dvigalo bomo ponovno usposobili v izredno kratkem času.

Na vrh
Vse pravice pridržane 2019 © thyssenkrupp Elevator
Natisk|Pravna pisarna|